Keď sudová sauna, tak jedine Premium.

Sudové sauny sú stále populárnejšou voľbou pre tých, ktorí hľadajú relax a oddych v prírode. V poslednej dobe sa však na trhu objavili prémiové sudové sauny, ktoré ponúkajú ešte vyšší komfort a kvalitu. V tomto blogu sa pozrieme na to, prečo sú prémiové sudové sauny lepšie ako obyčajné a aké výhody prinášajú.

1jpg

Jednou z najdôležitejších výhod prémiových sudových sáun je použitie vysoko kvalitných materiálov. Prémiové sudové sauny sú vyrábané z borovice Thermowood, ktorá je vysušená v peci pri vysokých teplotách. Týmto procesom sa zlepšuje jej odolnosť a trvanlivosť proti poveternostným vplyvom a hmyzu. Materiál má tiež prírodnú farbu a textúru, ktorá zaručuje jedinečný zážitok z relaxácie v saune. Taktiež drevo už vôbec nepracuje a zaručuje vysokú životnosť a stálosť.

3jpg

Ďalšou výhodou prémiových sudových sáun je ich konštrukcia. Kvalitné sudové sauny sú vybavené nepremokavou strešnou krytinou THERMOROOF SYSTEM, ktorá má v spodnej vrstve navyše geotextíliu. Táto krytina zlepšuje termoizolačné vlastnosti celej sauny a funguje ako ďalšia zábrana úniku tepla. Vďaka tomu sa vnútorná teplota udržuje na stabilnej úrovni a sauna je energeticky efektívnejšia. Nevznikajú medzery medzi doskami, pri ktorých dochádza k obrovským únikom tepla.

2jpg

Prémiové sudové sauny ponúkajú tiež vyšší komfort pre používateľa. Väčšinou majú v sebe zabudované lavice, ktoré zaručujú dokonalú relaxáciu a pohodlie a taktiež podlahový rošt.

Okrem toho, mnohé prémiové sudové sauny sú vybavené väčším presklením sauny, aby umocňovali zážitok zo saunovania pri pohľade na pekné prostredie.

V súhrne, prémiové sudové sauny sú lepšou voľbou ako obyčajné sudové sauny, keď hľadáte vyšší komfort a kvalitu a samozrejme živostnosť sauny, ktorá je v tomto prípade na veľmi dlhé roky.