Termálny relax: Ako nám môže pomôcť kúpeľ v termálnej vani.

Termálne vane sú skvelým spôsobom, ako si užiť relaxačnú kúpeľ vo vašom domácom prostredí alebo v komerčnom zariadení. Tieto vane sú vyrobené z nerezu a majú svoj vlastný ohrev na drevo, elektrinu, olej alebo plyn. To znamená, že môžete zvoliť spôsob ohrevu, ktorý najlepšie vyhovuje vašim potrebám.

Liečivé kúpele sú obzvlášť populárne v termálnych vaniach, pretože pomáhajú uvoľňovať svaly a znižovať stres. Soľné kúpele sú tiež účinným spôsobom liečby kožných ochorení a zlepšovania krvného obehu. Taktiež si viete pripraviť množstvo iných kúpeľov ako napríklad rašelinový, ideálny na problémy s chrbticou, platničkami a pohybovým ústrojenstvom. 

ScreenHunter 447jpg

Jedinečný dizajn termálnych vaní spolu s patentovanými technológiami, ktoré sa používajú na ich výrobu, ich robia skvelou voľbou pre exterierový wellness do hotelov, penziónov alebo aj do súkromia. Vaničky sú izolované, čo umožňuje udržiavať teplotu vody a ušetriť tak energiu.


Lava-vana-1jpg

Okrem toho, termálne vane majú moderné ovládanie, ktoré umožňuje regulovať teplotu vody a iné funkcie pomocou wifi aplikácie. To umožňuje jednoduché ovládanie a monitorovanie vašej termálnej kúpele z pohodlia vášho domova alebo hotela. Neodeliteľnou súčasťou je aj farebné osvetlenie vonku aj vo vnútri vane.

Výhodou termálnych vaní je tiež ich jedinečný dizajn, ktorý dokáže dodávať vášmu exteriéru kúzlo. Vysoká kvalita materiálov, ktoré sa používajú na ich výrobu, zaručuje dlhodobú životnosť a odolnosť voči poveternostným vplyvom.

WhatsApp Image 2023-02-01 at 081433jpeg

Termálne vane sú vynikajúcou voľbou pre tých, ktorí si chcú užiť relaxačnú kúpeľ v pohodlí svojho domova alebo hotela. Ich moderné ovládanie, izolácia, vynikajúca kvalita a jedinečný dizajn robia z týchto vaničiek skutočný klenot pre exteriérový wellness.